Εταιρικό προφίλ

Η PASS DEFENCE , είναι μια 100% Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1999, πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015, αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα τριάντα (30) εταιρειών κατασκευής Αμυντικών υλικών, συστημάτων ασφαλείας και υλικών Π.Β.Χ. προστασίας εξουσιοδοτημένη να παρέχει εκπαιδεύσεις στον τρόπο χρήσης, εφαρμογής και υποστήριξης των προϊόντων τους.

Έχοντας πολυετή πείρα στον ποιοτικό σχεδιασμό και υποστήριξη προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέρει στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, Ελληνική Αστυνομία, Υπηρεσίες Ασφαλείας, Επιτροπή Ασφαλείας Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, Πρεσβείες και Ιδιωτικούς Οργανισμούς τα παρακάτω:

Αμυντικά συστήματα.
Αεροπορική υποστήριξη
Υπηρεσίες αποναρκοθέτησης Περισυλλογής & εξουδετέρωσης πυρομαχικών και αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών.
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Άμυνα και Ασφάλεια.
Συστήματα Ασφαλείας για την προστασία ατόμων & εγκαταστάσεων.
Έλεγχο χώρων και παροχή ειδικών συστημάτων για τη διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών.
Υλικά προστασίας από Πυρηνικές - Βιολογικές -Χημικές ουσίες.
Πλήρη υποστήριξη στα παραδοθέντα συστήματα

Η βασική προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων της PASS DEFENCE είναι ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζει κάθε έναν ξεχωριστά αλλά και το σύνολο των ανθρώπων που συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Για να υποστηριχθεί αυτό και για να ανταποκρίνεται πλήρως στις εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας η εταιρεία επενδύει στο ανθρωπινό δυναμικό της εκπαιδεύοντας το στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Συμμετέχει σε όλες τις εκθέσεις-συνέδρια αμυντικών υλικών, συστημάτων ασφαλείας, ΠΒΧ προστασίας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό είτε με δικά της περίπτερα, είτε στέλνοντας αντιπροσώπους της.

Η PASS DEFENCE ΜΕΠΕ αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό της, την εμπειρία και τεχνογνωσία που απέκτησε έχοντας υλοποιήσει κατά άριστο τρόπο άνω των εξακοσίων (600) συμβάσεων με όλους τους πελάτες της, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών και Υπηρεσιών προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, εκπονήσεις μελετών, πωλήσεις υλικών και συστημάτων και πλήρη υποστήριξη μετά την πώληση.

Διαθέτει ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις, σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους και οχήματα μεταφοράς προσωπικού & υλικών.
Δημοφιλή προϊόντα

Εκπαιδευτικά Πυρομαχικά (Χρωμόσφαιρες Simunition)

Περισσότερα

Πλήρης Υποστήριξη Αεροσκαφών - Ελικοπτέρων

Περισσότερα