Συστήματα Προστασίας πλοίων από την πειρατεία

Ειδικά αντιβαλλιστικά πάνελ προστασίας και αντιθραυσματικές επενδύσεις για πλοία, κάθε τύπου είναι διαθέσιμα, προσφέροντας τα πλεονεκτήματα της ελαφριάς και βαθμιδωτής κατασκευής (modular),  με εύκολη τοποθέτηση ακόμα και «εν πλώ» είτε μόνιμα είτε προσωρινά, αλλά χωρίς καμία έκπτωση στην ασφάλεια και προστασία που καλύπτει τις προδιαγραφές της STANAG 2920.

Η εταιρεία μας έχει προμηθεύσει το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό με τα προαναφερθέντα αντιβαλλιστικά πάνελ για τις θωρακίσεις των Φρεγατών του, που επιχειρούσαν στη Σομαλία, για την προστασία πλοίων από πειρατές.

Επίσης Ελληνικές ναυτιλιακές εταιρίες προμηθεύθηκαν τα προαναφερθέντα πάνελ,  αλεξίσφαιρα γιλέκα τύπου ΙΒΑS και συστήματα ακινητοποίησης ταχυπλόων σκαφών τύπου RESQMAX προκειμένου να είναι εξοπλισμένα τα πλοία τους για προστασία από πειρατικά σκάφη.

General.pdf

RASS.pdf

Επίσης ειδικά σωσίβια με αλεξίσφαιρη προστασία που ενεργοποιούνται αυτόματα (φουσκώνουν) με την επαφή τους με το νερό είναι απαραίτητα στον εξοπλισμό του πλοίου και οπωσδήποτε του προσωπικού ασφαλείας. 

IBAS.pdf

IBAS-44-NIJ-API.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία μας
Δημοφιλή προϊόντα

Εκπαιδευτικά Πυρομαχικά (Χρωμόσφαιρες Simunition)

Περισσότερα

Πλήρης Υποστήριξη Αεροσκαφών - Ελικοπτέρων

Περισσότερα