Εκπ/ση σε εξομοιωτές πτήσεων

Η εκπ/ση στους εξομοιωτές πτήσης είναι διεθνώς απαιτούμενη για την διατήρηση της ετοιμότητας και της ασφάλειας πτήσεων σε υψηλό επίπεδο. 
Η εταιρεία μας παρέχει εκπαίδευση ιπτάμενων πληρωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπροσωπώντας στην Ελλάδα την CAE, η οποία είναι πρωτοπόρος και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου παγκοσμίως.

Η CAE είναι μια εταιρεία με εμπειρία, τεχνογνωσία, γνώσεις, μεγάλο εύρος εξομοιωτών, και δυνατότητες παροχής υπηρεσιών στις Ένοπλες Δυνάμεις, υπηρεσιών κατάρτισης και εκπαίδευσης, καθώς και ολοκληρωμένων στρατιωτικών υπηρεσιών υποστήριξης.

Διαθέτει πολλά κέντρα εκπαίδευσης εξομοιωτών παγκοσμίως για  τους περισσότερους τύπους Α/Φ – Ε/Π, όπου συμπεριλαμβάνονται τα Α/Φ C-130, τα Ε/Π B-212, CH-47D, AS332 (SUPER PUMA), NH-90, S-70 κά. HELICOPTER SIMULATION TRAINING.pdf

Το κέντρο εκπαίδευσης της Στοκχόλμης βρίσκεται στο Αεροδρόμιο Arlanda της Στοκχόλμης, μόλις λίγα λεπτά από τα τερματικά κτίρια.Το κέντρο στεγάζει 12 εξομοιωτές πλήρους εξομοίωσης πτήσης για διάφορους τύπους αεροσκαφών και ελικόπτερων συμπεριλαμβανομένων των Bell 212 και AS332 SUPER PUMA, καθώς και άλλες συσκευές κατάρτισης, έκτακτης ανάγκης / πυρκαγιάς mockups και λοιπό εξοπλισμό εκπαίδευσης του πληρώματος θαλάμου επιβατών.
Στο κέντρο εκπαίδευσης στις Βρυξέλλες υπάρχει ο εξομοιωτής για το Α/Φ C-130.

Οι χειριστές της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, της Αεροπορίας Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού εκπαιδεύονται στους παραπάνω εξομοιωτές πτήσεων για τα:

Α/Φ C-130
E/Π SUPER PUMA
E/Π BELL 212

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία μας

Δημοφιλή προϊόντα

Εκπαιδευτικά Πυρομαχικά (Χρωμόσφαιρες Simunition)

Περισσότερα

Πλήρης υποστήριξη Αεροσκαφών - Ελικοπτέρων

Περισσότερα