Υπηρεσίες ΠΒΧ Προστασίας

Η PASS DEFENCE  έχει άριστη εμπειρία στην έρευνα, ανάπτυξη και υποστήριξη συστημάτων Π.Β.Χ. (Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής) Προστασίας  για Δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.
Η PASS DEFENCE υποστηρίζει τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, την Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα, την  Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, την Ένωση Δημοσιογράφων του Ελληνικού και Ξένου τύπου, πρεσβείες, ιδιωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ολοκληρωμένες λύσεις Π.Β.Χ. προστασίας.   

Παροχή Υλικών
Η PASS DEFENCE παρέχει πιστοποιημένο  ατομικό εξοπλισμό προστασίας από πυρηνικές, βιολογικές, χημικές ουσίες και προϊόντα για την άμεση ανταπόκριση και επιβίωση, στη σύγχρονη απειλή της παγκόσμιας τρομοκρατίας με τη χρήση όπλων μαζικής καταστροφής (WMD). 
Επίσης παρέχει πιστοποιημένο βιομηχανικό εξοπλισμό ασφαλείας, όπως και προϊόντα προστασίας - ασφάλειας των πολιτών.

Γνώση 
Η PASS DEFENCE διαθέτει τη τεχνογνωσία και υποδομή για να προσφέρει σωστές επιλογές σε ότι αφορά την αναγκαία Π.Β.Χ. προστασία.
Έχει εκπαιδευτεί το προσωπικό της εταιρείας από όλες τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, στη χρήση και συντήρηση των συστημάτων τους και επίσης έχει εξουσιοδοτηθεί για να παρέχει εκπαιδεύσεις σε όλους τους χρηστές στην Ελλάδα.

Ενημέρωση
Η PASS  DEFENCE έχει πρόσβαση στις διεθνείς εγκεκριμένες πηγές ενημέρωσης για τις τελευταίες εξελίξεις των Π.Β.Χ. προϊόντων, τις νέες μεθόδους προστασίας, όπως και τις νομοθετικές ρυθμίσεις που διέπουν την Π.Β.Χ. προστασία

Εκδηλώσεις
Η PASS  DEFENCE μετέχει σε όλες τις εκθέσεις συστημάτων Π.Β.Χ. προστασίας όπου ο καθένας μπορεί να δει τα προϊόντα μας και να συμβουλευτεί τους ειδικούς μας σε θέματα προστασίας από πιθανό τρομοκρατικό κτύπημα με Π.Β.Χ. ουσίες ή Βιομηχανικό ατύχημα.

Η PASS  DEFENCE παρέχει ολοκληρωμένη Π.Β.Χ. Άμυνα και Προστασία ήτοι:    
Αποφυγή Μόλυνσης: Αναγνώριση, Ανίχνευση, Προειδοποίηση και Επικοινωνία.
Ατομική Προστασία: Προσωπίδες, Στολές, Γάντια, Μπότες.
Συλλογική Προστασία: Οχήματα, Σύνθετα Καταφύγια Προστασίας (COLPRO).
Απολύμανση: Προσωπικού και Υλικών.
Ιατρική Περίθαλψη: Εξοπλισμό Ιατρικής Περισυλλογής, μεταφοράς και Περίθαλψης.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία μαςΔημοφιλή προϊόντα

Εκπαιδευτικά Πυρομαχικά (Χρωμόσφαιρες Simunition)

Περισσότερα

Πλήρης Υποστήριξη Αεροσκαφών - Ελικοπτέρων

Περισσότερα